samenwerking virtual assistant

Wat levert de samenwerking met een Virtual Asistant je op?

Veel ondernemers zouden dolgraag een Virtual Assistant (VA) willen hebben. Met de nadruk op het woord zouden, want ze nemen de stap niet om daadwerkelijk te gaan samenwerken met een VA. Waarom niet? Omdat ze teveel bezig zijn met de vraag: wat kost het mij om met een VA samen te werken? Dit is niet de juiste vraag! De vraag die je aan jezelf moet stellen is: wat levert de samenwerking met een VA mij op?

Dit is wat het je concreet opleevrt

Het levert je tijd op! Waar kun je tijd kopen? Het antwoord is nergens! Je kunt niet naar een winkel gaan en vragen: “Mag ik van u 10 uur tijd?” Helaas bestaat de website tijdkopen.nl ook niet. Maar door het inhuren van een VA koop je tijd én expertise, maar dat is voor een andere blog. 

  • Tijd die je kunt besteden aan de groei van je onderneming;
  • Tijd die je kunt besteden aan de reden waarom je ooit je onderneming bent gestart, je core business;
  • Tijd die je kunt besteden aan die activiteiten die je direct geld opleveren;
  • Tijd om te werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Die minder leuke taken die je energie kosten, besteed je uit aan je VA.
  • Tijd die je kunt besteden aan je privé leven, aan familie en vrienden, aan je sport en/of hobby’s waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten.⠀

Binnen no time, heb je je VA terugverdiend.

Dit is wat het je oplevert en niet wat het je kost! Binnen no time, heb je je VA terugverdiend. En vraag je jezelf af waarom je zolang getwijfeld hebt om een VA in te huren.

Uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht (Paul Smeets) is gebleken dat als je geld uitgeeft aan diensten waarmee je tijd bespaart je geluk omhoog gaat. De gelukswinst die je boekt met tijd kopen is aanzienlijk. Bij mensen die hun geld niet uitgeven aan spullen, maar aan vrije tijd, stijgt het geluk van gemiddeld een 7 naar een 7,5. Precies het verschil tussen een modale verdiener en een rijk persoon. ⠀

Waar wacht je nog op??? Stop nu direct met jezelf de vraag te stellen wat kost het mij, maar stel jezelf de vraag wat levert het mij op? Iedere ondernemer dient te investeren en dit is ook een investering, een hele waardevolle zelfs!

Samenwerken?

Wil jij weten wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek of voor mijn nieuwsbrief. Middels mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en geef ik je tips hoe jij tijd bespaart om te werken aan jouw bedrijf in plaats van in jouw bedrijf.