Diensten

 Wil jij (weer) tijd krijgen om te werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf?

Wil jij je focussen op dat waar jij goed in bent en het allerliefste doet, namelijk je core business?

Wil jij dat je onderneming gaat groeien?

Wil jij tijd overhouden voor je privéleven?

Wil jij rust in je hoofd en zaken weer overzien?

Chantal VA by heart kan je hier heel goed bij helpen en ondersteunt je graag!

Wat kan ik voor jou als ondernemer betekenen?

 

 

 

Wat kan ik voor jou als ondernemer betekenen?

  • Microsoft Teams & Office 365

Benieuwd hoe je gemakkelijk en efficiënt kunt samenwerken met anderen binnen en buiten je onderneming? Laat mij je wegwijs maken in de geheimen van Microsoft Teams & Office 365. Je zult gegarandeerd enthousiast zijn!

  • Office Support

Hoe fijn zou het zijn als je je werkdag begint met een opgeruimde mailbox? Ik heb je inbox al doorlopen en de benodigde acties uitgezet. Jij hoeft enkel de e-mails te beantwoorden die vragen om jouw expertise.

  • Redigeren van teksten

Als je een tekst te vaak hebt doorgelezen, dan zie je op een gegeven moment niet meer wat er fout is. Ik kijk met een frisse kritische blik naar je tekst en controleer deze op spelling- en stijlfouten.

  • Beheer social media

Onvoldoende tijd om je socialmediakanalen te beheren? Ik neem dit voor je uit handen. Jij levert de content aan en ik zorg ervoor dat het wordt geplaatst op je socialmediakanalen op de tijdstippen van je voorkeur.

  • Nieuwsbrieven opmaken en verspreiden

The money is in the list! Ik zorg ervoor dat je doelgroep op regelmatige basis een nieuwsbrief van jou ontvangt. Jij hoeft enkel na te denken over de inhoud en de rest regel ik.

  • Ontwerpen van e-books en digitaal invulbare werkboeken

Met behulp van diverse tools zorg ik ervoor dat jouw programma, kennis of training (digitaal) op papier komt te staan. Jij levert de inhoud aan en ik zorg ervoor dat het mooi wordt weergegeven in een e-book of een digitaal invulbaar werkboek.

  • Blog management

Ik redigeer je teksten en zoek een passende foto bij je blog. Ik plaats je blog op je website en deel deze op je socialmediakanalen. Gewenst kan ik ook met je meedenken over nieuwe onderwerpen voor je blogs.

  • Trainingen organiseren

Wil jij je focussen op de inhoud van je training en niet op de organisatie ervan? Laat mij je trainingen organiseren, zodat jij goed voorbereid en gefocust voor je cursisten kunt gaan staan.

  • Cursistenadministratie

Je cursistenadministratie is bij mij in goede handen. Nieuwe cursisten worden ingeschreven in je administratie, krijgen een factuur toegestuurd en ontvangen voor aanvang van de cursus het benodigde lesmateriaal. Daarnaast beantwoord ik de vragen van je cursisten die dagelijks binnenkomen in je mailbox.

  • Boeken van reizen

Of je nu zakelijk of privé op reis gaat, ik verzorg je reis vanaf het moment dat je je deur uitstapt tot het moment dat je weer thuiskomt. Jij kunt zorgeloos van je reis genieten.

Dit is een greep uit de werkzaamheden die ik voor je uit handen kan nemen. Graag ga ik persoonlijk met je in gesprek om samen te bekijken waar ik het meest van toegevoegde waarde kan zijn voor jou en je onderneming. Ondersteuning op maat!

Samenwerken?

Wil jij weten wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek of voor mijn nieuwsbrief. Middels mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en geef ik je tips hoe jij tijd bespaart om te werken aan jouw bedrijf in plaats van in jouw bedrijf.