Keep yourself educated and never stop learning!

Wat kun je van mij verwachten als wij gaan samenwerken?

  • Leergierigheid

Ik ben van nature leergierig ingesteld. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en kan ik je goed adviseren hoe zaken gemakkelijker en/of efficiënter geregeld kunnen worden.

  • Zelfstandigheid

Door mijn zelfstandigheid vind ik mijn weg, linksom of rechtsom, en zal ik je zo min mogelijk belasten met allerlei vragen.

  • Authenticiteit

Ik ben trouw aan mijzelf. Doordat ik ergens voor sta en blijf staan, weet jij wat je aan mij hebt. Mijn acties komen overeen met wat ik denk en wat ik voel.

  • Flexibiliteit

Ik weet goed om te gaan met veranderingen en ad hoc werkzaamheden. Ik pas mij aan als een kameleon aan zijn omgeving.

  • Eerlijkheid

Van mij kun je eerlijke feedback verwachten. Ik zal je niet naar de mond praten en een kritische blik werpen op dat waar jij advies over vraagt.

Taking time to live life, will only inspire your work 

Taking time to live life, will only inspire your work

Wat vind ik belangrijk in het leven en/of in de samenwerking met jou?

  • Balans

Naarmate ik ouder word en nu een gezin heb, merk ik hoe belangrijk het is dat er sprake is van een balans tussen werk en privé. Mijn gezinsleven, mijn werk, tijd voor mijzelf, vriendschappen & familie. Het één mag niet ten koste gaan van het ander. Wanneer ik in balans ben, profiteert iedereen in mijn omgeving hiervan. Ik ben een gelukkiger mens, ik heb meer energie en ik kan veel meer aan. The skye is the limit!

  • Betrouwbaarheid

Een belangrijke eigenschap bij de mensen met wie ik om ga en bij mijzelf vind ik betrouwbaarheid. Ervan uit kunnen gaan dat je op de ander kunt bouwen en diegene op jou. Afspraak is afspraak. Dat is voor mij de basis.

  • Daadkracht

Actie! Pak de regie en kruip zelf achter het stuur. Daadkracht heb je nodig om je eigen onderneming en de onderneming van je opdrachtgever succesvol te maken en te houden.

  • Openheid

Ik houd van openheid. Door transparant te zijn naar de ander, voorkom je dat er misverstanden ontstaan. Het is belangrijk om elkaars verwachtingen tijdig te managen.

  • Ontwikkeling/groei

Zonder groei sta je stil en er is niets zo funest als stilstand. Ik ben continu bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat wil ik nog leren? Van wie kan ik nog leren? En met wie kan ik het geleerde delen? Want ook daar groei je van! Je onderneming groeit, doordat jijzelf groeit.

Samenwerken?

Wil jij weten wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek of voor mijn nieuwsbrief. Middels mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en geef ik je tips hoe jij tijd bespaart om te werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf.