Chantal weet als geen ander de puntjes op de i te zetten. Ze neemt veel werk uit handen, zodat ik mij echt kan focussen op mijn coaching en het opzetten van een bedrijf ernaast. Ze is ijverig, to the point en werkt snel en efficiënt. Ze regelt alles tot in de puntjes. Dit geeft mij tijd en vrijheid om te doen wat ik echt wil. Een heerlijk gevoel! Ze is eerlijk, oprecht en straalt vertrouwen uit. Ik ervaar deze samenwerking als zeer prettig en raad iedereen die een VA zoekt, haar aan.

Miranda Beuk

Life Coach | Healer | Schrijver

Chantal is echt een geschenk uit de hemel. Zorgen en ontzorgen, dat is wat zij doet. Ze is ontzettend proactief en denkt ook mee over de invulling van de organisatie. Ze zal geen deadline missen, want niks blijft bij haar liggen. Ze is ontzettend vriendelijk en zeer professioneel in al haar communicatie. Eerst twijfelde ik over het inhuren van een VA, maar dankzij Chantal ben ik helemaal om, ik beveel haar van harte bij iedereen aan.

Carmen Meester

Trainer taaldocenten, Dynamic Language Learning en Talenmeester

Al meer dan vijf jaar heb ik het genoegen om vanuit onze organisatie met Chantal samen te werken. De opdrachtgever waar zij voor werkt is premium klant bij ons. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren intensief contact gehad en een prettige relatie opgebouwd. Chantal is doortastend, snel, accuraat maar ook zeker vriendelijk. Een perfecte combinatie waardoor zij veel gedaan krijgt. Zelden heb ik haar een steekje zien laten vallen. Zij is loyaal naar haar opdrachtgever en wil het beste voor iedereen. Zij weet hoe zij haar opdrachtgevers kan ontzorgen. Zij denkt mee, zij denkt vooruit. Ik vind haar een aanwinst voor iedereen.

Jorie Wiedijk

Relatie Manager, American Express

Ik heb in totaal bijna twee jaar met Chantal samengewerkt en heb haar daardoor goed leren kennen. Ik vind Chantal de perfecte collega, zij is professioneel en sociaal. Ze is goed in haar werk en blijft zich ontwikkelen. Ze weet goed om te gaan met veranderingen/ad hoc werkzaamheden, werkt snel en zorgvuldig en behoudt het overzicht. Kortom de collega die je iedereen aanraadt.”

Annelies van Rijn

Direct Team, Secretary Plus

Wij zijn zeer gelukkig met Chantal als onze vaste assistente-op-afstand, en wel hierom: Ze is slim en doortastend. Ze barst van de goede ideeën om onze organisatie gestroomlijnder in te richten, en voert die ideeën ook meteen uit. Ze neemt ons enorm veel werk uit handen, en stelt zelf voor om iets van ons over te nemen als ze ziet dat het ons boven het hoofd groeit. Ze kan fantastisch plannen en organiseren. Ze heeft een enorm netwerk waar wij als bedrijf van mogen meeprofiteren. En… ze is niet bang om vragen te stellen als dat nodig is!

Kirsten Plante

Expert in taalverwerving & -onderwijs, Dynamic Language Learning

Chantal is een gedreven VA die haar warme persoonlijkheid combineert met een resultaatgerichte en doeltreffende manier van werken. Hierdoor is zij een steunpilaar voor mijn bedrijf: iemand die ervoor zorgt dat dingen gedaan worden die anders zouden blijven liggen en plannen daadwerkelijk tot uitvoer komen, maar tevens ook iemand die mij een (al dan niet virtuele) knuffel of oppepper kan geven, zodat ik telkens met frisse moed weer verder kan.

Marieke van Oorschot

Interim recruiter | HR specialist | trainer en coach, NaNea

Een aantal jaren heb ik met Chantal samengewerkt in een commercieel team bij één van ’s lands grootste uitzendorganisaties. Nog steeds bewaar ik goede herinneringen aan die periode. Chantal heeft een frisse kijk op het leven, een goed gevoel voor humor en ook een zeer gezonde werklust. Deze combinatie maakt haar bijzonder efficiënt en effectief in haar werkzaamheden. Chantal is erg gepassioneerd als het gaat om het helpen van mensen. Zij vindt het duidelijk belangrijk om goed te weten wat collega’s en klanten verwachten en willen. Met haar gedetailleerde plan van aanpak en resultaatgerichte instelling weet Chantal vrijwel altijd de gewenste taken te volbrengen. En dat niet alleen, vaak ook nog net een beetje meer dan dat. Als ik niet in Afrika zou wonen/werken, maar dichter bij huis, dan zou ik niet aarzelen om van haar expertise gebruik te maken. Op afstand beveel ik nu haar diensten van harte aan. Ze is en blijft echt een topper! Passie. Actie. Resultaat.

Brian Tabben

Senior Intercedent, Tempo-Team